19.9.2012

Sanur.

Tänään käytiin E:n kanssa viettämässä päivä Sanurin rannalla ja hieman käveltiin pääkadulla kaupan ja ravintolan kautta :) ja siis tykättiin! Rannalla ihanan rauhallista(maksettiin hieman enemmän rantatuoleista kuin Kutalla varmaan maksettaisiin/50tuhatta 2kpltta = 2€ per penkki),ei hälinää ja kuitenkin tarjontaa kaupoista yms. Käytiin yhdessä 3 krs kaupassakin,oli inhimilliset hinnat ja oikeesti vaikka mitä ( sieltä haetaan tulijaiset ehkä joo :P ) sellanen kuin Hardy's. Söin ruuaksi ravintolassa snapperi valk.sipuli voilla ja perunoilla/vihanneksilla ja setti lähti 4,50€ about. Eli Suomen hintoihin halpa tuokin!
Hintatasoltaan Sanur on tosin mein Kerobokanii ym. ehkä hieman kallimpii,mut sit taas kyl sieltä löytää ihan perusruokapaikkojakin halvemmalla(ainakin tos Bali-oppaas oli mainittu muutamii et nih )

Nii ja matkaa meiltä Kerobokanista-Sanuriin oli ehkä vajaa puol tuntia ja 100 tuhatta per suunta,eli 8 €.
Jeps ja kyllä tuo arska tänään tuotti ihan väriäkin,naama ehkä sai hieman myös sitä ei toivottua sävyä (punaiseen päin) :P mutta muuten hyvä reissu.Tuonne kyllä mennään E: kanssa vielä ja viimeistään sitten kun porukat tulee tänne ja asuu siellä.Ja äitin opastan tuonne Hardy'sille sitten :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti